Λίγα λόγια για τον ιστότοπο και για μένα...

Από τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησα να δουλεύω ως δασκάλα γεννήθηκε η ιδέα να φτιάξω μια ιστοσελίδα με υλικό που ετοιμάζω για τα παιδιά μου στην τάξη αλλά και στο σπίτι, προκειμένου να το μοιραστώ με συναδέλφους, γονείς αλλά κυρίως με τους μικρούς μαθητές. Μετά από 16 χρόνια διδασκαλίας στις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, έχοντας αποκτήσει την εμπειρία να ανιχνεύω τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή και να προσαρμόζω σε αυτές το διδακτικό αντικείμενο, έτσι ώστε να φτάνει όσο γίνεται πιο κοντά στον στόχο του μαθήματος, αισθάνομαι έτοιμη να πραγματοποιήσω την αρχική αυτή ιδέα.

Σκοπός μου είναι το μάθημα να γίνει πιο παιχνιδιάρικο και ελκυστικό, χωρίς όμως να χάνει το σκοπό του, την κατάκτηση της γνώσης . Οι μέρες της καραντίνας ήταν για μένα η ευκαιρία να υλοποιήσω αυτήν την ιδέα. Καθημερινά η σελίδα μου θα ενημερώνεται με καινούριο υλικό, καθώς είναι ακόμη στην αρχή.

Ελπίζω το υλικό αυτό να είναι χρήσιμο σε σας τους γονείς που θέλετε να βοηθήσετε τα παιδιά σας στην καθημερινή μελέτη αλλά και στους /στις συνάδελφους εκπαιδευτικούς που θέλετε να πάρετε νέες ιδέες. Καλή περιήγηση.

Georgia Maragkou

πλεον δε χρειαζεσαι εγγραφη

Μπορείς να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ το υλικό που ανεβαίνει στο Teach and Fun!