Διακόσμηση τάξης με θέμα το “διάστημα”

Αυτή τη χρονιά μιας και τα πράγματα είναι περίεργα για όλους, είπα να γίνει η τάξη μας χαρούμενη. Το θέμα που επέλεξα είναι το «Διάστημα» το οποίο θα συνδυαστεί με project που θα πραγματοποιηθεί μέσα στη χρονιά.

Τους αστροναύτες τους εκτύπωσα σε εκτυπώσιμο χαρτί Α4 200 γραμμαρίων και κόλλησα τη φωτογραφία των παιδιών. Τη σελήνη την έκανα κολλάζ. Αποτελείται από 6 εκτυπώσιμα μέρη μεγέθους Α4. Μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες clip art από εδώ:

Φέτος δοκίμασα για πρώτη φορά αριθμογραμμή σε μαύρο φόντο με λευκά γράμματα. Την εκτύπωσα σε τυπογραφείο για καλύτερη απόδοση και την πλαστικοποίησα. Ίσως είναι η καλύτερη αριθμογραμμή τοίχου που έχω δοκιμάσει στα τόσα χρόνια. Το μέγεθος δεν είναι πολύ μεγάλο οπότε χώρεσαν αριθμοί πάνω απ’ το 100 αλλά ταυτόχρονα τονίζουν τόσο τα λευκά σύμβολα στο μαύρο φόντο που την κάνουν αρκετά εύχρηστη. 

 

Την αριθμογραμμή τη βρήκα από συνάδελφο του εξωτερικού και θα την βρείτε εδώ:

Τέλος κόλλησα την ΑΛΦΑΒΗΤΑ και τους βασικούς γραμματικούς κανόνες που μάθαμε στην Α Τάξη. Επίσης τα δίψηφα και βέβαια τοποθέτησα τον “πίνακα του 100” και τα σημεία στίξης που θα ανεβάσω σε νέο post.

Share:

πλεον δε χρειαζεσαι εγγραφη

Μπορείς να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ το υλικό που ανεβαίνει στο Teach and Fun!